bemutatkozas.png
bemutatkozas1.png
bemutatkozas2.png
bemutatkozas3.png

Bemutatkozom

Körmendy-Szomoru Kata vagyok menyasszony stylist.
Szolgáltatásom hiánypótló, újdonságnak számít ma
Magyarországon.

Öltözködési és stílus tanácsokkal látom el a ruhaválasztás előtt álló menyasszonyokat. Elkísérem őket ruhapróbára, segítek kiválasztani a menyasszony alkatához és egyéniségéhez leginkább illő ruhát. De nemcsak a ruha, hanem a teljes öltözék kiválasztásában és összehangolásában segítek. Hiszen a ruha után következik a cipő, a táska, a fátyol vagy fejdísz, az ékszerek, a fehérnemű, a smink, a frizura, melyeknek mind-mind összhangban kell lenniük egymással, de leginkább az ara egyéniségével, stílusával. Egy tökéletes cipő, egy csodás fejdísz tovább emelheti a ruha szépségét, de egy rossz választással ellenkező hatás érhető el.

A nagy napon segítek a menyasszonynak az öltözködésben, készülődésben, figyelek minden apró részletre a kreatív fotózáson.

Ha csak az induláshoz kér segítséget a menyasszony, egy személyes konzultáció keretében az ara igényeinek megfelelő szolgáltatókat ajánlok. (Elsősorban ruha, cipő, ékszer, egyéb kiegészítők, smink, frizura, virág témakörökben.)

Kicsi lány korom óta különös vonzalom fűz a menyasszonyi ruhákhoz, ám hivatásszerűen 2010-ben kerültem velük igazán szorosabb kapcsolatba. Neves magyar tervezők mellett dolgoztam, segítettem a menyasszonyokat a ruhaválasztásban, koordináltam a bemutatókat, katalógus és magazinfotózásokat. Pár éve Schiffer Miklós stílusguruval volt alkalmam együtt dolgozni. Ruhaipari mérnökként végeztem, a szakma különböző területein megfordultam. Esküvői magazinok divatfotózásain stylistként működöm közre.

Ha valaki vendégként készül esküvőre, ráadásul kiemelt szerepe is van, és tanácstalan az öltözékét illetően, keressen bizalommal. Legyen stílusos megjelenésed, ha koszorúslányként, örömanyaként, tanuként, vagy egyszerűen vendégként osztozol a fiatal pár boldogságában a nagy napon.

Izgalmas és egy életre szóló élmény a menyasszonnyá válás. Ebben a folyamatban vagyok én szakmai segítségére mindenben a menyasszony megjelenését illetően, hogy tökéletesen, stílusosan léphessen oltár elé.

home_arak.png
home_blog.png
home_kapcsolat.png