Árak

Tekintsd meg csomagajánlataimat. Természetesen ettől eltérő, egyedi igények kiszolgálására is van lehetőség. Kérlek, keress fel valamelyik elérhetőségemen.

mini_csomag.png

Konzultációval egybekötött esküvői stílustanácsadás menyasszonyoknak, alkatelemzés, hasznos tanácsokkal a ruhaválasztáshoz:

Kötetlen elbeszélgetés a menyasszony stylisttal,a menyasszony személyiségéről, a tervezett esküvőről, annak méretéről és jellegéről, és elképzeléseiről a menyasszonyi ruhát illetően. Konzultációval egybekötött stílustanácsadás és alkatelemzés  menyasszonyoknak, moodboardok (stílusmontázsok) összeállítása a megbeszéltek alapján (ruha, ékszer, fejdísz, cipő, smink frizura ajánlatok).

Időtartam: 2–3 óra
Ár: 24 900 Ft

midi_csomag.png

Menyasszonyi ruha és kiegészítők kiválasztása közösen a menyasszony stylisttal, styling, konzultáció, tanácsadás:

Kötetlen elbeszélgetés a menyasszony stylisttal,a menyasszony személyiségéről, a tervezett esküvőről, annak méretéről és jellegéről, és elképzeléseiről a menyasszonyi ruhát illetően. Konzultációval egybekötött stílustanácsadás és alkatelemzés  menyasszonyoknak, moodboardok (stílusmontázsok) összeállítása a megbeszéltek alapján (ruha, ékszer, fejdísz, cipő, smink frizura ajánlatok). A stílusajánlat áttekintése után a menyasszony stylist elkíséri a menyasszonyt a próbákra(bridal personal shopping), leszervezi azokat, ott egyszerre lesz barátnő, és édesanya, de ami a legfontosabb, hogy mindemellett független szakértőként fogja segíteni a ruha és az egyéb kiegészítők kiválasztását és összehangolását a nagy napra.

Időtartam: 1 konzultációs nap (2 óra)
+ 3 próbanap (alkalmanként 3- 4 óra)

Ár: 95 000 Ft

extra_csomag.png

Menyasszonyi ruha és kiegészítők kiválasztása közösen a menyasszony stylisttal, styling, konzultáció, tanácsadás. Az esküvő napján öltöztetés, segítő részvétel a kreatív fotózáson:

Kötetlen elbeszélgetés a menyasszony stylisttal,a menyasszony személyiségéről, a tervezett esküvőről, annak méretéről és jellegéről, és elképzeléseiről a menyasszonyi ruhát illetően. Konzultációval egybekötött stílustanácsadás és alkatelemzés  menyasszonyoknak, moodboardok (stílusmontázsok) összeállítása a megbeszéltek alapján (ruha, ékszer, fejdísz, cipő, smink frizura ajánlatok). A stílusajánlat áttekintése után a menyasszony stylist elkíséri a menyasszonyt a próbákra(bridal personal shopping), leszervezi azokat, ott egyszerre lesz barátnő, és édesanya, de ami a legfontosabb, hogy mindemellett független szakértőként fogja segíteni a ruha és az egyéb kiegészítők kiválasztását és összehangolását a nagy napra. Továbbá a smink- és frizarapróbán is jelen van, hogy tökéletes legyen az összhang a ruha-smink-frizura tekintetében. Az esküvő napján a menyasszonystylist felöltözteti a menyasszonyt, elkíséri a párt a kreatív fotózásra, ahol figyel a legapróbb részletekre..

Időtartam: 1 konzultációs nap (2 óra)
+ 3 próbanap (alkalmanként 3-4 óra)
+ az esküvő napja a kreatív fotózásig. Amennyiben a 3 próbanap nem elegendő, további próbanapok vehetők igénybe. Ára egyedi megbeszéléssel.

Ár: 145 000 Ft
(Bp-nél 50 km-nél nagyobb távolság esetén +útiköltség)